Priopćenje Gradskog odbora SDP-a uoči drugog kruga Lokalnih izbora

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)
0

Gradski odbor SDP-a uoči drugog kruga Lokalnih izbora izdao je priopćenje za medije kojeg u cijelosti donosimo. 

 

GO SDP-a poziva sugrađane na završetak procesa promjena u Vodicama, kojih smo svjedoci bili već u noći Prvog izbornoga kruga lokalnih izbora 21. 05. 2017. godine.
Nakon prebrojavanja svih glasačkih kutija, i službenom objavom rezultata, stoji jasno "URBI ET ORBI", svojom pobjedom, dosadašnja Oporba dobila je 8 vijećničkih mandata i osigurala sebi većinu u Gradskom vijeću Vodica. U drugom krugu pobjedu mora ostvariti i oporbena kandidatkinja za funkciju GRADONAČELNICE Vodica, i naš kandidat za funkciju Župana Šibensko kninske Županije. Pomognimo im svojim izlazom na glasovanje i izborom PROMJENA koje su počele već u prvom krugu izbora.

HDZ-e u Gradskom vijeću Vodica nema većinu, to je rezultat prvog kruga lokalnih izbora. Toga smo mi u SDP-e itekako svjesni. Tko nije, neka se podsjeti, pa pozivamo građane da se i u Drugom krugu glasuje za PROMJENE u jednim, jedinim nam Vodicama, i Županiji.

Za Gradsko vijeće Vodica članovi SDP-ea i izabrani vijećnici SDP-ea jedino se boje mogućih pretrčavanja k HDZ-eu, sve kako bi se oformila većina kojoj građani Vodica nisu dali glas. Tim bi se pretrčavanjem poništili predizborni slogani "Prikipilo nam je" ili "Promjene" ili "Ne dami im Grad", a to nadamo se nitko neće učiniti, mada su građani Vodica do sada takvih skretanja bili svjedoci. Upamtimo, svojim su glasovanjem naši sugrađani većinom iskazali kako žele promjene, a dosadašnja je Oporba i sloganima svojim to najavljivala, zato sad i imamo ono kako bi se reklo "što se babi snilo to joj se i zbilo". Činjenica je, da su sve oporbene stranke u predizbornoj kampanji u svojim sloganima i porukama isticali potrebu promjena u načinu vladanja, stoga riječ PROMJENA neka je temelj odabira kandidata, opet svima nama u Drugom krugu izbora. Kako po prvi puta nakon 8 godina dosadašnje oporbene stranke imaju većinu u budućem novom Gradskom vijeću, nadamo se Vašem pravom odabiru i plodnoj četverogodišnjoj suradnji na dobrobit nam naših Vodica.

Nadamo se da neće biti prevare glasaća i pretrčavanja iz sadašnje-ostvarene većine u neku novu Gradsku većinu, ali uz HDZ-e. Nažalost, doživljavali smo do sada, istrčavanja i priklanjanja kolegama u HDZ-eu, što ovoga puta nikako ne očekujemo, jer vjerujemo ljudima na listama koji su dobili svoje mandate. Zaključujemo, svi smo htjeli, samo i jedino promjene i njih smo ostvarili.
Ako smo svi sada na tome, tada glasovanje u Drugome krugu neće nikome biti problem.
Jasno je, vrhunac pobjede novoformiranoj sadašnjoj većini, je pobjeda sada još uvijek oporbene kandidatkinje za Gradonačelničku funkciju u Vodicama.

Pred nama je drugi krug izbora u kojem svojim izborom možemo potpuno izmijeniti političku sliku Grada Vodica i naše Županije. PROMJENIMO JE !!!!!

Kroz sve ove godine isticali smo da Županija i naše Vodice idu u krivom smjeru, da politike koje su provoĎene nisu bile u interesu malog čovjeka već se pogodovalo određenim interesnim skupinama. Stoga pozivamo sve sugrađane da izađu na izbore i u drugom krugu glasaju za PROMJENE U VODICAMA i za PROMJENE U NAŠOJ ŽUPANIJI !
Vidimo se 05. 06. 2017. godine u novom ozračju Grada Vodica i naše Županije !
Gradski odbor SDP Hrvatske

Izvorni dokument preuzmite OVDJE

djelomid1.jpg


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

BumbaNG
tehnoadeo2017

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close