17 Sij 2018
    956

'Osmi povjerenik' novi domaći kinohit ovog vikenda u kinu Vodice

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dugometražni igrani prvijenac Ivana Salaja, film 'Osmi povjerenik', ekranizaciju nagrađivana bestselera Renata Baretića, u prvom je vikendu prikazivanja u domaćim kinima pogledalo gotovo 10 tisuća gledatelja i gledateljica. 'Osmi povjerenik' tako pretendira postati novi domaći kinohit, kao i jedan od posjećenijih domaćih filmskih naslova.


Film 'Osmi povjerenik' smješten je na Trećiću, našem najudaljenijem naseljenom otoku, gdje život funkcionira izvan kontrole sustava i državnih organa vlasti. Živopisan je to otok, na kojem nema telefona, signala za mobitel, otok koji ima dvije crkve, ali nijednog svećenika, otok koji je za ostali dio države pao u potpun zaborav.

No Trećićani s tom činjenicom nemaju problema. Problematičnim se to čini samo jednom čovjeku, kompromitiranom političaru Siniši Mesjaku koji po političkoj kazni biva prognan upravo na taj otok, sa zadatkom da tamo organizira izbore i ustroji lokalnu upravu, tj. vlast. Baš taj isti zadatak neuspješno je odradilo čak sedam njegovih prethodnika.

'Osmi povjerenik' dugometražni je prvijenac redatelja i scenarista Ivana Salaja, nastao u produkciji Alka filma. U filmu nastupaju Frano Mašković, Borko Perić, Ivo Gregurević, Nadia Cvitanović, Goran Navojec, Filip Šovagović, Iva Mihalić, Mate Gulin i Špiro Guberina.

Izvor teksta: Tportal / Foto: Promo 2iFilm

TERMINI PRIKAZIVANJA U KINU VODICE:
petak, 19. siječnja 2018. u 20:30 h
subota, 20. siječnja 2018. u 20:30 h
nedjelja, 21. siječnja 2018. u 20:30 h

Vaša reakcija na temu
Super
Hahaha
Opa
Tužno
Ljut sam

djelomid1.jpg


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close