03 Srp 2016
    3682

Nakon kratke pauze vodičko kino otvara u ponedjeljak s animiranim sinkroniziranim filmom Potraga za Dorom

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon kratke pauze vodičko kino počinje opet s radom. I ljeti se projekcije održavaju dva puta dnevno. Prva projekcija od 19:30 sati rezervirana je za animirane i obiteljske filmove a druga od 21:00 za američke i europske blockbustere.

Kino otvara u ponedjeljak s animiranim sinkroniziranim filmom Potraga za Dorom 

Disney i Pixar u animiranom filmu Potraga za Dorom vraćaju na velike ekrane obožavanu i zaboravljivu plavu tang ribicu Doru (glas Suzane Nikolić), koja sretno živi unutar podvodnog grebena s Nemom (glas Angela Anočić) i Merlinom (glas Saša Anočić). Kada se Dora odjednom sjeti da ju negdje traži njena obitelj, ovaj trio kreće u životnu avanturu preko oceana sve do prestižnog rehabilitacijskog centra i akvarija, kalifornijskog Insituta za svijet podmorja. Kako bi pronašla svoju mamu (glas Ksenija Pajić) i tatu (glas Draško Zidar), Dora zatraži pomoć od troje najintrigantnijih stanovnika Instituta za svijet podmorja: Boška (glas Filip Šovagović), svadljive hobotnice koja često bježi zaposlenicima Instituta, bijelog kita Ljudevita (glas Ranko Zidarić) koji je uvjeren da su njegove eholokacijske sposobnosti van funkcije i kratkovidnog bijelog kita Nade (glas Hana Hegedušić). Spretno navigirajući kompleksnim sustavom Instituta, Dora zajedno sa svojim prijateljima otkriva obiteljske i prijateljske čari.
TERMINI PRIKAZIVANJA:
ponedjeljak, 04. 07. 2016. 19:30
utorak, 05. 07. 2016. 19:30
srijeda, 06. 07. 2016. 19:30

Nakon Dore prikazuje se Marvelov "Kapetan Amerika: Građanski rat"
Film prati Stevea Rogersona koji vodi novoosnovani tim Osvetnika u svojim nastojanjima za očuvanjem čovječanstva. No, nakon još jednog incidenta s Avengersima koji prouzrokuju kolateralnu štetu, politički rezultira pokretanjem odgovornosti, s političkim tijelom stvorenim za nadgledanje i direkciju tima.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
ponedjeljak, 04. 07. 2016. 21:00
utorak, 05. 07. 2016. 21:00

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close