23 Ruj 2015
    2330

Nagrađivani igrani film “Zvizdan” ovog tjedna moći ćete pogledati u vodičkom kinu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nagrađivani igrani film "Zvizdan" redatelja i scenarista Dalibora Matanića, nakon niza pretpremijernih projekcija diljem Hrvatske i nekoliko festivalskih nastupa, ovaj tjedan od četvrtka prikazivat će se u vodičkom kinu.
Matanićev deveti igrani film kroz tri različite ljubavne priče i u razmaku od tri desetljeća prikazuje odnos dvoje mladih iz dva susjedna sela, povijesno opterećena netolerancijom i sukobima na nacionalnoj razini.Priča o zabranjenoj i ljubavi neostvarivoj zbog različitog nacionalnog podrijetla počinje s prvim barikadama, a nastavlja se i u druga dva dijela filma. Deset godina kasnije rat je završen, ali ožiljci još nisu zacijelili, dok se u trećoj priči, koja se događa 2011. godine, unatoč uspostavljenom miru još ne mogu u cijelosti prevladati duboko usađene prepreke.

U sve tri priče glavne uloge igraju Tihana Lazović i Goran Marković, svaki put kao ljubavnici i pripadnici različitih nacionalnosti, ali kao drugi likovi. Sporedne uloge tumače Nives Ivanković, Dado Ćosić, Stipe Radoja, Trpimir Jurkić, Mira Banjac, Slavko Sobin, Lukrecija Tudor, Tara Rosandić i Ksenija Marinković.

Spomenimo da su u ovom filmu na jednoj od lokacija gdje se 'Zvizdan' snimao statirala i tri vodičana Dario Radin – Mačukat, Ante Strikoman i Ante Radin – Mačukat

Film ćete moći pogledati u vodičkom kinu u četvrtak (01.10.), petak (02.10.), subotu (03.10.) i nedjelju (04.10.) od 20:30

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close