Rujan 09, 2021 1707

TRAŽI SE NAJBOLJI RADNIK Očekuje ga nagrada od čak 100.000 kuna!

Ilustracija Ilustracija Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Četvrtu godinu bira se najbolji radnik u Hrvatskoj. Osoba koja je primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju, odnosu prema radu, kolegijalnosti.

Pobjednik natječaja ponijet će nagradu od čak 100.000 kuna u gotovini. Inače, riječ je o projektu Mali svjetionik kojem je cilj “nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge”, piše Poslovni dnevnik. Pokretači su poduzetnici Kristijan Cinotti (Mazars) i Ivan Topčić (Tim Kabel), a suorganizatori Udruga Partner i zaklada Rhema.

Tko se može prijaviti

Na natječaj za izbor najboljeg radnika prijaviti se mogu sami radnici, ili ih prijavljuje poslodavac, kolege, članovi obitelji, prijatelji

Prijave za najbolje ove se godine primaju do 26. rujna, glasanje za najbolje između top 10 kandidata je od 25. listopada do 7. studenog, a proglašenje najboljeg radnika 12. studenog.

Rizk Casino Bonus

Organizatori ističu da se traže zaposlenici koji se ističu po radnoj etici i velikom srcu. Unazad tri godine organizatori su nagradili najbolje s 285.000 kuna, a lani su za nagradu Mali svjetionik stigle čak 572 prijave i poslano 8909 glasova za izbor najboljeg zaposlenika, piše Poslovni.hr.

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg