Kolovoz 18, 2019

Đardin je IN - Šijun

Od 20.08.2019 21:30 do 20.08.2019 23:59
Postavio Infovodice
Kategorije: Zabava
Hits: 35
Đardin je IN - Šijun
20. 08. 2019.
Trg Kneza Branimira, 21:30 h
Šijun je nastao u ljeto 2013. kada su Juraj Birin i Tonći Zekonjić došli na ideju da od istoimenog dua naprave puni rock sastav. Iako je inicijalna ideja bila svirati isključivo stranu i domaću rock glazbu, danas band izvodi glazbu raznih žanrova. Do sada su nastupali na raznim festivalima, moto susretima, klubovima i lokalima. Trenutno Šijun ima četiri stalna člana, ali na javnim nastupima učestalo surađuje i s drugim glazbenicima. Publika u đardinu imat će priliku uživati u njihovim izvedbama stranih i domaćih pop-rock, funk, blues i jazz klasika, te autorskih pjesama.

Članovi:

Juraj Birin - Solo i ritam gitara u bandu Šijun. Bass gitara u vokalno instrumentalno sastavu Mambo iz Zadra. Solo i ritam gitara u autorskom heavy metal bendu AngelSeed iz Zagreba. Voditelj je ljetne glazbene škole u Vodicama i Umjetničke Udruge Thriller u Zagrebu. Nastupao na domaćim i internacionalnim jazz festivalima, te na raznim rock i blues festivalima.
Jurica Baljak - bubnjar. Član autorskog banda AngelSeed. Član Mambo banda iz Zadra. Svirao u mnogobrojnim hrvatskim autorskim i cover bandovima.
Luka Klečina - Bass gitara. Završena osnovna i srednja glazbena škola. Svira još flautu, gitaru, klavir i bubnjeve. Član Mambo banda iz Zadra. Tonski majstor.
Tonći Zekonjić - Vokal i ritam gitara. Svirao u sastavima James Franco, Arausona. Sudjelovao u organizaciji Truss festa. Radi u ljetnoj glazbenoj školi u Vodicama.
Martina Baričević - Vokal I back vocal. Pjevala kao back vocal u sastavu Putokazi. Trenutno član banda Mambo Zadar, tonski majstor i organizator eventa u DBoki System Rijeka.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close