Rujan 01, 2021 714

Očevid prometne na lokalnoj cesti Tribunj-Ivinje

55-godišnjak prešao na drugu traku i izazvao sudar: Dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede od kojih su kod jedne opasne po život.

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 14 sati dogodila na lokalnoj cesti Tribunj-Ivinje dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede od kojih su kod jedne opasne po život.

Do prometne nesreće je došlo kada 55-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti (nepregledan zavoj udesno, uzdužni nagib kolnika u padu), uslijed čega u zanošenju prelazi na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje udara u nadolazeći osobni automobil Peugeot kojim je upravljao 56-godišnjak koji nije koristio sigurnosni pojas. Od posljedica udara vozač Renaulta je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život dok je vozač Peugeota zadobio teške tjelesne ozljede i obojica su zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Protiv 55-godišnjeg vozača Renaulta će naknadno biti podnesena adekvatna pismena prema Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

djelomob1.jpg