Veljača 28, 2021
Renata Bastić

Renata Bastić

U samom centru Srime, pokraj dječjeg igrališta koje je ranije uređeno i staro sportsko igralište dobit će novi sjaj, ali i funkcije.

Na nedavno održanoj sjednici Zajednice puhačkih orkestara sjeverne i srednje Dalmacije koja djeluje od Paga pa do Trogira umjesto dosadašnjeg predsjednika Denisa Jelušića izabran je Vodičanin Ante Cukrov, inače dopredsjednik Vodičke glazbe i jedan od inicijatora Big Banda Vodice, a za tajnicu Ivana Šarić, dugogodišnju članicu P.O. Primošten.

Integrirano upravljanje kvalitetom u destinaciji  - projekt koji je Turistička zajednica grada Vodica započela u 2018. godini podrazumijeva podizanje kvalitete usluga u svim segmentima ponude, stvaranje standarda kvalitete, zatim povezivanje svih sudionika u projektu i težnju izvrsnosti te kontinuirano praćenje i mjerenje kvalitete u svim segmentima ponude, tako i cijele destinacije. 

Kako doznajemo od Diane Dulibić, ravnateljice županijskog Zavoda, liječnici obiteljske medicine u šibenskom Domu zdravlja imaju skoro 10 tisuća predbilježenih osoba koje se žele cijepiti

Nakon nešto više od tri mjeseca hotel Olympia Sky jučer je otvorio svoja vrata. Uz grupu mladih vaterpolista stiže i znatan broj prvih gostiju. Veći broj očekuje se već za vikend za koji do sada imaju preko 250 rezervacija, a na samo Valentinovo pripremili su paket s večerom i dnevni boravkom za lokalno stanovništvo.

Unatoč zabranama, ugostitelji su najavljivali otvaranje svojih objekata 1. veljače, ali to se ipak nije dogodilo. Kako nam je kazao Filip Bolanča, predsjednik Ceha ugostitelja Grada Vodica i Općine Tribunj pri HOK-u, prevladao je glas razuma jer otvaranje ne bi riješilo probleme.

Jadranka Fržop, donedavna pročelnica županijskog Upravnog odjela za pomorstvo, promet i otočni razvoj, od proteklog je tjedna na čelu županijske Lučke uprave. S obzirom na to da se pomorstvo od 2008., otkada je bila vršiteljica dužnosti iste funkcije, u potpunosti urezalo u njenu karijeru, četverogodišnji plan nije bilo teško sastaviti. Glavna vodilja bila joj je poboljšanje sustava lučkih uprava. Ističe, prisutna je stalna težnja za novim rivama, uređenjem postojećih te povećanjem broja komunalnih vezova što očekuje da će uz pomoć sredstava iz EU fondova i napraviti.

Blagdani su iza nas, vrijeme je pomalo sumorno, novčanici su prazni, a vjerojatno je tu i nabačen koji kilogram viška. Dodajmo tome potrese i epidemiju koronavirusa… Nazivaju li stručnjaci s pravom ovaj treći ponedjeljak u siječnju najdepresivnijim danom u godini? 

Nakon 20 godina na inicijativu Vodičke glazbe i umjetničkog voditelja Željka Andrića ponovno imamo Big Band Vodice! Ovaj muzički sastav opredijeljen za izvođenje jazz i swing muzike koristi ritam sekciju, limene i drvene puhačke instrumente, a čine ga pet saksofona, četiri trube, isto toliko trombona, dvije gitare, klavijature, bubnjevi i udaraljke. Trenutno nam spremaju nekoliko dobrih 'stvari', a jučer su objavili svoju prvu službenu snimku - Inside Out (arr. Michael Sweeney).

Vodička udruga Daj 5 od srca osnovana je 2013. godine čije je djelovanje potaknulo 16 altruista koji su pokrenuli dvije velike akcije za dvoje naših sugrađana. Njihovi životi, nažalost, nisu uspjeli biti spašeni, ali veliko humanitarno klupko koje se tada zakotrljalo nije se ugasilo… Danas udruga broji 40-ak članova koji otada neprestano daruju sebe i svoje vrijeme za pomoć svojim Vodičanima, ali i ljudima iz županije i cijele Hrvatske. 

Stranica 1 od 64
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close