Rujan 19, 2020
Petar Grgurev

Petar Grgurev

Nakon završetka jakog juga i bure koje nas je pratilo proteklih tjedana, danas nas je dočekalo lijepo i sunčano vrijeme koje smo iskoristili za posjet gradilištu na plaži Vruje. Radove na ovoj posljednjoj fazi uređenja izvode radnici Kamenog zid iz Drniša, a vrijednost radova je 4.6 milijuna kuna.

Na aktualnom satu koji je trajao više od sat vremena postavljena su brojna pitanja, a neka o njih bila su o broju zaposlenih u gradu Vodicama, medijskim objavama i obmanama, rekonstrukciji rotora, paušalnom porezu i predizbornim obećanjima

Na današnjem aktualnom satu vijećnik SDP-a Marko Udovičić osudio je govor mržnje na društvenim mrežama, a odnosi se na komentar članka o stručnoj analizi našeg sumještana Josipa Zanze objavljen na našem portalu jučer, 27. siječnja.

Kao što je već i najavljivano, a nakon provedenog savjetovanja s zainteresiranom javnošću, danas je na 12. sjednici Gradskog vijeća Grada Vodica donesena Odluka o visini paušalnog poreza za privatne iznajmljivače.

Danas nešto iza 13 sati u ulici Grgurev Ante Kukure zapalio se bijeli kombi marke Fiat talijanskih registracijskih oznaka.

Grad Vodice želi nagraditi uspješne učenike osnovnih i srednjih škola kako bi poticao izvrsnosti u radu učenika, isticao pozitivne primjere, poticao učenike na što bolje vladanje i postizanje što boljih rezultata u nastavnim, izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima učenika.

Mjesec dana nakon nemilog događaja kada im je u Zagrebu u podmetnutom požaru izgorjelo vozilo, MNK Heroji iz Vodica dobili su novo vozilo.

Riječ je o kombiju Opel Vivara vrijednom 184 tisuće kuna čija su sredstva za kupovinu prikupljena prilozima tvrtki, građana i udruga te grada Vodica, Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatskog nogometnog saveza.

Primopredaji su sudjelovali predstavnici MNK Heroja, gradonačelnica Vodica Nelka Tomić, pomoćnik glavnog tajnika HOO zadužen za lokalni sport Siniša Krajač, član IO HNS-a Ante Kulušić, predsjednik Gradskog vijeća Marin Mikšić, predsjednik Zajednice sportova grada Vodica Nikola Lemac te saborska zastupnica Branka Juričev Martinčev

U svrhu poboljšanja kvalitete života umirovljenika i starijih osoba Udruga umirovljenika Vodice pokrenula je projekt aktivnosti „Medicinska gimnastika za umirovljenike“ koja se održava dva puta tjedno u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice.

Ova aktivnost rekreativnog je tipa i provodi se pod stručnim vodstvom fizioterapeutkinja Lidije Mačukat i Jolande Lasan Zorobabel

Danas je na nogometnom igralištu ŠRC Račice završio četrnaesti Vodice cup, nogometni turnir za najmlađe dobne uzraste. Turnir koji je započeo 03. siječnja okupio je preko 200 mladih nogometaša u godištima 2008, 2009, i 2010. iz Otvorene škole Hajduk Split, NK velebita, NK Hajduka, ŠN Joso Bego, NK Pakoštane, NK Croatia, ŠN Joso Bego, NK Pauk Marina, HNK Šibenik, NK Velebit, NK Škabrnja i domaćin NK Vodice

Četrnaesti tradicionalni nogometni turnir za najmlađe dobne uzraste Vodice Cup 2019 (bivši Solaris kup) odigrat će se od 03. do 07. siječnja na igralištu ŠRC Račice

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close