Rujan 28, 2020
Petar Grgurev

Petar Grgurev

Mladog Juru Lakoša Vrkljana sigurno ste zapazili na društvenim mrežama. Ja sam ga slučajno snimio na ovogodišnjem CMC festivalu i odmah je zaokupio moju pažnju. Njegovo kretanje, lakoća s kojom je plesao te fluidni pokreti nisu me ostavili ravnodušnim. 

IQM pass Visit Vodice dio je projekta IQM Destination Vodice, u kojem se provodi integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji s partnerima kojima je kvaliteta više i zadovoljstvo gosta najvažnije. 

Vodički kantautor u usponu Krešimir Španja napisao je i uglazbio novu pjesmu. Riječ je o pjesmi „Okit duša Vodiška“ posvećena Gospi od Karmela i svetom brdu Okit

Večeras je u prostorijama Kulturne udruge Tribunj održana početna konferencija projekta „Društveni centar Tribunj“. Naime, kako Općina Tribunj nema adekvatan prostor za djelovanje i rad lokalnih udruga, javila se potreba za istim. Kako bi se odgovorilo na ovaj problem, nositelj projekta Klub DDK ,,Jurjevgrad'' Tribunj u partnerstvu s Općinom Tribunj i Udrugom mladih''Mladi u Europskoj uniji'' odlučio je prijaviti projekt u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava.  

Prva besplatna biciklistička tura koju provodi Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s obrtom Karika Vodice krenula je danas ispred Turističkog ureda u Vodicama

Povećanjem broja stanovništva, broja gospodarstava i turizma rastu ugroze, što zahtjeva i određeni broj vozila u vodičkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi. 

Brojna su pitanja kako će nam izgledati turizam u ovoj neizvjesnoj godini. Čim se vrati neki osjećaj sigurnosti i kad zavladaju vrućine svi će željeti na more i plaže. Zato sezonu trebamo dočekati spremni i prilagođeni novoj situaciji.

Kako svi najbolji svjetski nogometaši, tako i naši najbolji vodički sportaši koji žele održati formu treniraju od kuće, ili čak često – još korisnije i zdravije – radom u polju. Jedan od njih je i Franko Skočić, kapetan NK Vodice koji prvi put u 20 godina ne može zaigrati sa svojom ekipom. 

Tajnica je u Udruzi umirovljenika grada Vodica, sudjeluje u organizaciji raznih događanja, balotašica je u Petanque klubu Vodice, a davanje instrukcija školarcima iz matematike i kemije, Cviti Opat,  liječi dušu.

Dragi čitatelji, prije točno deset godina, 2. travnja 2010. na internetskoj mreži službeno je osvanuo i naš portal Infovodice. Povodom naše prve velike obljetnice urednik Petar Grgurev osvrnuo se na ove protekle godine. No, svaki rođendan je onaj poseban dan kad primamo čestitke, lipe želje ili darove, ali u ovim situacijama za vas i nas želimo samo zdravlje.

Stranica 1 od 92
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close