Lipanj 05, 2020
Infovodice

Infovodice

Prema statističkim pokazateljima u cestovnom prometu u proteklom tjednu, odnosno u vremenu od 11. do 17. svibnja na području Policijske uprave šibensko-kninske se dogodilo ukupno 11 prometnih nesreća, od toga 3 s ozlijeđenim osobama u kojima su 3 osobe lakše ozlijeđene i 8 prometnih nesreća s materijalnom štetom, doznajemo od Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko-kninske.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko nad 20-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 47-godišnjaka, doznajemo od Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko-kninske.

Danas nema novooboljelih od COVID-19. Svi testirani korisnici i osoblje Doma za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ Šibenik su negativni, javlja županijski Stožer civilne zaštite.

Danas ujutro budnicom kroz mjesto vodička glazba ispratila je kraj svjetske pandemije ?

Temperature koje se kreću do 25 stupnja bile su povod za šetnju i uživanje u vodičkim kafićima velikom broju naših mještana. Nedjelja, iako pretežno oblačna privukla je dosta mještana i na plaže. Neki su se sunčali, a neki s obzirom da je temperatura mora 19 stupnjeva i okupali.

Povodom obilježavanja dana blajburških žrtava pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora i udruge Hrvatski domobran Vodice paljenjem svijeća na spomeniku žrtava jugoslavenskog komunizma u našem gradu te svojim prisustvom na misi zadušnici pored jame Golubinke u blizini tišnjanske Dubrave prisjetila se svih stradalih tijekom i nakon drugog svjetskog rata od jugokomunističkih i velikosrpskih zločinaca koji su na naj brutalniji način likvidirali na stotine tisuća zarobljenika i civila većinom hrvatske nacionalnosti bez suđenja i prava na obranu.

Grad Vodice u suradnji s NK Vodice objavljuje drugi Javni natječaj za prodaju umjetne trave sa sportskog igrališta u Račicama, ukupne količine cca. 5000 m2. Minimalna količina za otkup je jedna rola, veličine 35 m², a početni iznos prodajne cijene je 20 kn/m2.

Danas nema novooboljelih od COVID-19. Svih 90 uzetih briseva od korisnika i osoblja Doma za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ Šibenik su negativni, javlja županijski Stožer civilne zaštite

Portal Infovodice predstavlja mobilnu aplikaciju za uređaje koji koriste operativni sistem Android.

Na portalu Infovodice uveli smo četiri nove rubrike. Od sada ćete lako moći preko Malog oglasnika besplatno postaviti svoj oglas ili nešto pronaći za sebe, a rubrika Umrli namijenjena je obavještavanju javnosti o preminulima u kojoj možete zapisati svoje uspomene ili zapaliti virtualnu svijeću. U Interaktivnoj turističkoj mapi Vodica s par klikova pronaći ćete sve zanimljivosti u našoj blizini, a u Poslovnom imeniku telefonske brojeve, radno vrijeme i ostale informacije na jednom mjestu.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close