Studeni 12, 2019
Infovodice

Infovodice

Povodom Dana hrvatskih knjižnica nagrađeni su najmarljiviji članovi Gradske knjižnice Vodice u ovoj godini. 

U spomen na don Franu Šimata, u srijedu, 13. 11. 2019., obilježiti će se šesta obljetnica njegove smrti.

Crveni križ Vodice i Klub darivatelja krvi Vodice organiziraju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u prostorijama Kluba darivatelja krvi Vodice u srijedu 13.11.2019.  od 09:00 do 13:00 sati. 

Iako naizgled izgledaju daleko do ljetnih školskih praznika nas dijeli još vrlo malo. Kako bi ovo ljeto Vaše dijete provelo aktivne ljetne praznike agencija Cromovens iz Šibenika ima nevjerojatnu  ponudu za sve željne učenja engleskog jezika u Engleskoj.

NK Vodice objavio je priopćenje u kojem navodi da je Nogometni klub Vodice sa dosadašnjim trenerom Zoranom Slavicom sporazumno dogovorio raskid ugovora. 

I ovog vikenda 8 boraca kluba Hrvatski branitelj dragovoljac briljiralo je na međunarodnom turniru u Kutini. Među 504 natjecatelja iz 67 klubova i 7 država za medalje izborili su se: 

Nakon pretežno vedre noći i djelomice sunčanog jutra na moru jugozapadno od Žirja razvio se neverin koji u južnoj visinskoj struji premješta se prema zapadnom dijelu županije i zadarskom području. Na ostalom području uz slabo do umjereno jugo prevladava djelomice sunčano vrijeme, u zaleđu uz poneki slab pljusak. Temperature zraka su na cijelom podruju ujednačene i kreću se od 15 do 17°C. U nastavku dana prevladavati će slične vremenske prilike uz djelomice sunčano vrijeme i povremenu promjenljivu naoblaku iz koje može biti slabih lokalnih pljuskova. Jugo će jačati i do večeri biti umjereno do umjereno jako, a temperature zraka u odnosu na jutarnje neće se bitnije mijenjati.

Lito odavno završilo, nogometni turniri u županiji odavno spavaju, sve je spremno za novu, treću sezonu kultnog kviza Nogometne Ikone u našem gradu. Sve potrebne informacije navedene su na promotivnom letku (coveru). 

Nakon jedanaest godina postojanja i tri predsjednika (1 mandat MARKO RAIČ iz Šibenika, 1 mandat MIRKO ANTUNOVIĆ iz Knina, 2 mandata GORAN BABIĆ iz Vodica) na čelo zajednice došla prva predsjednica LUCIJA TOPREK iz Vodica

U Vodicama je nepoznati počinitelj 2. i 3. studenog u nekoliko navrata na bankomatu,  nakon što je na, za sada, neutvrđen način došao u posjed bankovne kartice i pripadajućeg PIN-a,  s računa 72-godišnjakinje podigao novac.

Stranica 1 od 1101

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close