Siječanj 29, 2020
Infovodice

Infovodice

Hotel Roxanich Wine&Heritage iz Motovuna šampion je sedmog izbora za nagrade "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" za 2019., objavila je u utorak na svečanoj dodjeli tih nagrada predsjednica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo" Dijana Katica. Dodjela nagrada za sedmi ‘Suncokret ruralnog turizma’ održala se u Hotelu Academia u Zagrebu.

S današnjom, najdužom etapom, 82 km s 1700 m visinske razlike završila je četverodnevna utrka Lanzarote 4 stage MTB race na Kanarskom otočju.

Ured UNICEF-a za Hrvatsku i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske pozivaju djecu i mlade u dobi između 12 i 17 godina koji tečno govore engleski jezik da se prijave i postanu mladi ambasador za prava djece i mladih Europske unije, koji se biraju na mandat od dvije godine.

Cilj jednomjesečne radionice, koja će se održavati dva puta tjedno u knjižničnoj čitaonici, jest upoznavanje polaznika sa osnovama informatike i što svrsishodnijim korištenjem računala.

Župan Goran Pauk danas je s lovoovlaštenicima zajedničkih/državnih lovišta na području Šibensko-kninske županije potpisao Ugovore o dodjeli subvencija za razvoj i unapređenje lovstva. Devetnaest Ugovora o financijskoj potpori projektima u području razvoja i unapređenja lovstva potpisano je prema županovoj Odluci o rasporedu sredstava za razvoj i unapređenje lovstva, a za njih je u proračunu Šibensko-kninske županije osiguran ukupan iznos od 244.600,00 kn.

Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska duboko su potreseni zbog nemilog događaja i izražavaju sućut obitelji preminulog pripadnika HRZ-a

U Noći muzeja, 31. siječnja s početkom u 18.30 muzejski vodič MC Faust Vrančić Zlatka Rodin, koja je ujedno i certificirani interpretacijski vodič, održat će predavanje naziva „Interpretacija baštine otoka Prvića“. 

U području otoka Zlarina i Zablaća došlo je do pada helikoptera Kiowe OH-58 D tijekom trenažnog leta koji je započeo u ponedjeljka 27. siječnja 2020. u 10,30 sati.

U jučer održanom 10.kolu ciklokros zimske lige ujedno i zadnjem u Dubravi kod Zagreba ukupnu pobjedu odnio je Roko Fržop.

Papa Franjo apostolskim pismo u obliku motu proprija  Aperuit illis  ustanovljuje Nedjelju Božje riječi. 
Potaknuti apostolskim pismo pape Franje i mi smo u našoj župskoj zajednici u nedjelju 26. siječnja na svečan način proslavili Nedjelju Božje riječi.

Stranica 1 od 1143

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close