Srpanj 06, 2020
Infovodice

Infovodice

Kao i na razini cijele Hrvatske na održanim izborima za deseti saziv hrvatskog Sabora uvjerljivu pobjedu što se tiče glasova građana Vodica odnio je HDZ.

Današnja izborna nedjelja počela je lijepim i sunčanim danom.

Kao i u ostalim dijelovima Hrvatske, u sedam sati u Vodicama otvorena su biračka mjesta, a lijepo nedjeljno vrijeme, čini se, poticajno će djelovati da građani u ostatku dana u većem broju svrate do glasačkih mjesta i daju svoj prilog odabiru 151 zastupnika novog 10. saziva hrvatskog parlamenta.

U protekla 24 sata na području naše županije još su dvije osobe pozitivna na COVID-19.

Turistički i sanitarni inspektori Državnog inspektorata počeli su vršiti koordinirane inspekcijske nadzore s ciljem utvrđivanja spremnosti za turističku sezonu. Uz kontrole ugostiteljskih objekata hotela, kampova te luka nautičkog turizma, provjeravat će se i pridržavanje protuepidemioloških mjera i mjera socijalnog distanciranja u skladu s preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a kako bi se izbjegao rizik od zaraze od bolesti COVID-19. – piše poral Slobodnadalmacija.hr

Akcija darivanja krvi  će se održati u srijedu 08.07.2020 od 09-13:00 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Vodice (ulaz od strane vanjskog igrališta)

U protekla 24 sata na području naše županije još je jedna osoba pozitivna na COVID-19. Riječ je o mlađoj  muškoj osobi iz Knina koja je bila u samoozolaciji zbog kontakta s oboljelom osobom od COVID-19. Trenutno je 8 aktivnih slučajeva oboljenja na području naše županije, svi imaju blaže kliničke simptome i nisu hospitalizirani.
Do ovog trenutka pod zdravstvenim nadzorom i mjerama samoizolacije nalazi se 82 osobe, od kojih su 63 kontakti s COVID-19 pozitivnom osobom. Od jučer je bilo 48 uzorkovanja, a 20 testiranja

Dvorište Dječjeg vrtića Tamaris Vodice nakon dugih godina uporabe dotrajalo je i postalo nesigurno za boravak djece, teren dvorišta nije odgovarao standardima, a sprave su dotrajale.

UO Marenda nasuprot hipermarketa Tommy u Vodicama ponovo je otvorio.

Još jedan pjevač odabrao je ljepote Vodica i Okita za snimanje svog video spota. Radi se o Igoru Cukrovu i njegovoj pjesmi „Dok imam tebe“ koja je premijerno izvedena prošle godine na 59. Splitskom festivalu

Stranica 1 od 1217
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close