Rujan 28, 2020
Infovodice

Infovodice

Na unutarstranačkim izborima koji su održani ovu subotu, članovi Županijske organizacije izabrali su Ivanu Vučenović i Karla Klarina za svoje predstavnike u Glavnom odboru SDP Hrvatske. Ivana Vučenović potpredsjednica je Gradske organizacije SDP Šibenik i predsjednica Foruma žena SDP-a Šibenik. Karlo Klarin potpredsjednik je Županijske organizacije SDP Šibensko-kninske i predsjednik organizacije u Tisnom.

Lokalna akcijska grupa “MORE 249“ objavljuje 6. LAG natječaj za provedbu tipa operacije 1.1.2. „Razvoj i unapređenje poslovanja malih poljoprivrednih gospodarstava“ sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji "MORE 249" za razdoblje 2014.-2020. u ukupnom iznosu od 1.129.125,00 HRK.

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije nema novih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Trenutno je osam aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Četiri osobe se liječe na odjelu infektologije šibenske bolnice. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. 

Nakon prošlotjednog uspona na Sveto brdo, jedan od najviših vrhova Velebita, ovaj su vikend vodički skauti bili ponovno u akciji.

U Splitu je danas održan prvi od 4.turnira Erste rukometne lige (minirukomet)

U 6. kolu 3.HNL jug NK Vodice ugostio je NK Kamen. Uz podršku domaćih navijaća susret je završio remijem 2:2 i na taj način Vodičani su došli do drugog boda u prvenstvu. 

U subotu, 26.09. na streljačkom kompleksu „Vrapčanski potok“ u Zagrebu održano je streljačko prvenstvo Hrvatske za streljačke Veterane, iznad 50 godina, u disciplinama pištolja i puške, gdje su većinu nagrada u pištolju/revolveru osvojili strijelci iz Dalmacije.

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije tri osobe oboljele su od COVID-19 infekcije; dvije mlađe osobe s prebivalištem u Kninu i jedna osoba koja trenutno boravi na području Vodica, a prebivalište joj je izvan RH.

Pozivaju se svi umirovljenici da se pridruže 28. Rujna 2020. (Ponedjeljak) u prostorijama Udruge umirovljenika Vodice, od 09:00 do 10:00 sati, na preventivnom mjerenju šećera u krvi i krvnog tlaka u organizaciji Crvenog križa Vodice u suradnji s udrugom umirovljenika Vodice

Reklo bi se "Neverending story" što je zapravo jako lijepa i posebna priča zbog broda koji je na neki način obilježio živote otočana i dao jedan drugi smjer u pomorskom prijevozu. 

Stranica 1 od 1258
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close