×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira, u utorak, 26. rujna od 11 sati u šibenskoj Gradskoj knjižnici Juraj Šišgorić, radionicu za potencijalne korisnike mjere 5 Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Gradsko poduzeće Vodice oabještava sve građane i posjetitelje grada Vodica da je od 01. lipnja do 15. rujna 2017. godine na snazi ljetni režim naplate parkiranja Gradskog poduzeća d.o.o. Vodice, od ponedjeljka do nedjelje uključujući blagdane za sve parkirališne zone.

Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge

Akcija darivanja krvi održat će se u srijedu, 10.svibnja 2017. godine, u prostorijama DDK Vodice na adresi Obala Juričev Ive Cota 9. Početak akcije je u 09.00 sati, a trajati će do 12.00 sati.

U ožujku 2017. godine, španjolska regija Katalonija odabrala je kao najbolju među prijavljenima, kandidatkinju iz Šibensko-kninske županije, Petru Stupin, magistru geografije, za profesionalno i jezično usavršavanje u Barceloni.

Ministarstvo kulture objavilo je rezultate natječaja za financijsku potporu programima zaštite i očuvanja arheološke baštine za 2017. godinu.

Akcija darivanja krvi održat će se u srijedu, 08.ožujka 2017. godine, u prostorijama DDK Vodice na adresi Obala Juričev Ive Cota 9. Početak akcije je u 09.00 sati, a trajati će do 12.00 sati.

Akcija darivanja krvi održat će se u srijedu, 08.veljače 2017. godine, u prostorijama DDK Vodice na adresi Obala Juričev Ive Cota 9. Početak akcije je u 09.00 sati, a trajati će do 12.00 sati.

 

 

Od sutra, 24. siječnja za sav će promet u oba smjera biti zatvorena Ulica Vladimira Nazora u Šibeniku zbog početka radova na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži uz Poljanu, kako bi nesmetano moglo početi njezino uređenje. Gradilište će danas biti pripremljeno za početak radova koje će izvoditi tvrtka Gradex and CO iz Zaboka.

Akcija darivanja krvi održat će se u srijedu, 11. siječnja 2017. godine, u prostorijama DDK Vodice na adresi Obala Juričev Ive Cota 9. Početak akcije je u 09.00 sati, a trajati će do 12.00 sati.

Stranica 1 od 34
Najnovije
 • Tjedan dana od popuštanja mjera: Lijepo vrijeme istjeralo nas iz domova na svježi zrak
  Information
  Podijeli
  Information

  Tjedan dana od popuštanja mjera: Lijepo vrijeme istjeralo nas iz domova na svježi zrak

  Information
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close