Rujan 13, 2022 1047

Županijska skupština donijela Odluku o utvrđivanju 22. rujna Danom hrvatskih branitelja Šibensko-kninske županije

Županijska skupština donijela  Odluku o utvrđivanju 22. rujna Danom hrvatskih branitelja Šibensko-kninske županije snimka zaslona film Šime Strikomana Vodice 91/92
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Danas je, elektroničkim putem, održana 13. sjednica Županijske skupštine Šibensko-kninske županije, s dnevnim redom od tri točke.

Prve dvije točke dnevnog reda: Izvješće o mirovanju mandata vijećnika Joška Šupe i početku vijećničkog mandata zamjenika vijećnika Ivana Bašića, kao i Izvješće o podnošenju ostavke Tonija Turčinova na dužnost vijećnika Županijske skupštine i početku vijećničkog mandata Jelene Kaić, županijski vijećnici primili su na znanje.

Treća točka dnevnog reda, Prijedlog Odluke o određivanju 22. rujna Danom hrvatskih branitelja Šibensko-kninske županije prihvaćena je jednoglasno, s 29 glasova vijećnika.

Sutra, 14. rujna 2022. godine, s početkom u 12:00 sati u dvorani za sastanke Šibensko-kninske županije održat će se konferencija za medije na kojoj će zamjenica župana Iris Ukić Kotarac, zajedno s predstavnicima braniteljskih udruga te gradova i općina koje sudjeluju u programu obilježavanja predstaviti program obilježavanja 31. obljetnice i Spomendana Rujanskog rata, koji će se odvijati u narednim danima.

djelomob1.jpg