Kolovoz 06, 2022 900

Thom Harinck, kum kickboxinga povodom nadolazećeg Golden Summer Campa posjetio gradonačelnika Antu Cukrova

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Thom Harinck kum kickboxinga, čovjek koji je donio kickboxing u Europu, vlasnik i osnivač Chakuriki Gyma iz Amsterdama posjetio je ovaj tjedan gradonačelnika Antu Cukrova, a sve povodom Golden Summer Campa 2 kojeg organizira Hrvatska tvrtka GOLDEN MANAGEMENT, a koji će se održati u vodičkim hotelu Imperial u rujnu mjesecu.

Tom prigodom Thom je poklonio gradonačelniku svoju knjigu sa posvetom.

Chakuriki Gym trenutno ima svoje gymove na svim krajevima svijeta a u njima su trenirale najveće svjetske zvijezde kickboxinga Peter Aerts, Gilbert Ballantine, Branko Cikatić, Lloyd van Dams, Hesdy Gerges, Badr Hari, Jerome Le Banner, Melvin Manhoef, Anderson Silva, Sergei Lascenko

Ujedno je i najavljena nova hrvatska borilačka organizaciju Golden Fight koja će se održati zadnji dan kampa u Šibeniku.

Također zadnji dan kampa na sam završetak eventa slavni Chakuriki Gym slavi svoj 50 rođendan tako da će se na kampu i eventu ugostiti najveće legende koje su izašle iz tog gyma.

Rizk Casino Bonus

Jedan od njih je i najslavniji hrvatski borac u povijesti Mirko Cro Cop Filipović koji ove godine po drugi put dolazi na Golden Summer Camp u Vodice.

djelomob1.jpg