Srpanj 22, 2022 1915

Na skupštini održanoj u Vodicama: Rebalans županijskog proračuna nije usvojen

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Kulturnom centru u Vodicama održana je danas 11. sjednica Županijske skupštine Šibensko-kninske županije. Sjednica je započela aktualnim satom, nakon čega je usvojen dnevni red s ukupno 34 točke.

Prva točka dnevnog reda „Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Šibensko-kninske županije za 2022.“, odnosno rebalans proračuna nije usvojen, zbog čega su s dnevnog reda povučene s njim povezane točke.

Između ostalih i Prijedlog zaključka o prihvaćanju pokroviteljstva nad sportskim natjecanjem „Svjetsko prvenstvo u jedrenju klase IOM 2022.“ u Rogoznici te Prijedlog zaključka o prihvaćanju pokroviteljstva nad kazališnim festivalom „Good fest“ u Drnišu.

Nije usvojen ni godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Šibensko-kninske županije za 2021. godinu.

Županijski vijećnici većinom glasova usvojili su Kodeks ponašanja članova Županijske skupštine Šibensko-kninske županije, kojim se utvrđuju etička načela i norme koji se odnose na članove Županijske skupštine za vrijeme obnašanja dužnosti sa svrhom jačanja integriteta i odgovornosti, objektivnosti, nepristranosti i transparentnosti u obnašanju njihovih dužnosti.

Rizk Casino Bonus

Prihvaćeno je rješenje o imenovanju Službeničkog suda u Šibensko-kninskoj županiji, kao i Rješenje o imenovanju članova Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Šibensko-kninske županije.

Prihvaćen je i Prijedlog Zaključka o usvajanju Plana razvoja Šibensko-kninske županije za razdoblje od 2021.-2027. godine, a usvojen je i Akcijski plan energetske učinkovitosti Šibensko-kninske županije za razdoblje od 2022. do 2024. godine.

Jednoglasno je prihvaćeno Izvješće o stanju zaštite od požara na području Šibensko-kninske županije u 2021. godini, kao i Provedbeni plan unaprjeđenja zaštite od požara.djelomob1.jpg