Lipanj 28, 2022 1429

Grad Vodice financira nabavu radnih bilježnica za učenike osnovnih škola

Grad Vodice financira nabavu radnih bilježnica za učenike osnovnih škola Pixabay / Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Gradsko vijeće Grada Vodica je na 8. sjednici održanoj 28. lipnja donijelo je Odluku o financiranju nabave radnih bilježnica za učenike osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Vodica u školskoj godini 2022./2023.

Pod ovim se podrazumijevaju radne bilježnice kao pojedino pripadajuće dopunsko nastavno sredstvo, a koje uključuje mape za likovni odgoj, radni materijal za izvođenje vježbi i praktičnog rada, zbirka zadataka iz matematike ukoliko za navedeni predmet od izabranog izdavača nije predviđena radna bilježnica i atlas.

Na temelju utvrđenog broja učenika i specifikacije radnog materijala, Grad Vodice će provesti postupak nabave i/ili sklopiti Ugovor o donaciji sa svakom od osnovnih škola na području Šibensko kninske županije koje pohađaju učenici s prebivalištem na području Grada Vodica.
Odredbe ove Odluke, pod jednakim uvjetima, primjenjivati će se i na raseljene osobe kojima je odobrena privremena zaštita, sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske, o uvođenju privremene zaštite u Republici Hrvatskoj za raseljene osobe iz Ukrajine od 07. ožujka 2022. godine.

Ova inicijativa krenula je od Predsjednika Gradskog vijeća i većine u GV-u

Predsjednik GV-a Marko Mačukat u raspravi po ovoj točki Dnevnog reda iznio je probleme oko realizacije finaciranja nabave radnih bilježnica.

Rizk Casino Bonus

Problem je nastao oko realizacije provedbe Javnog natječaja kojeg je ravnateljica OŠ Vodice odbila provesti, iako su sve ostale škole to same provele.

- Ravnateljica nije željela dodatno opterećivati svoje službenike za provedbu Javnog natječaja, već je rekla da to uradi Grad Vodice, nađe dostavljača koji bi dostavio knjige po učionicama u OŠ Vodice. Osobno mislim da to nije u redu da se tako odnosi prema Gradu koji financira nabavu radnih bilježnica – zaključio je Mačukat

Točka Dnevnog reda usvojena je jednoglasno

https://web.facebook.com/infovd/videos/391726169655049/

Vaša reakcija na članak
Poslijednja izmjena dana Utorak, 28 Lipanj 2022 21:08
djelomob1.jpg