Svibanj 28, 2022 1666

Aktivna Hrvatska i ove godine aktivirala preko 120 Vodičana i njihovih gostiju

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Tradicionalni trening Aktivne Hrvatske koji se održao danas na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama rekordan je po broju sudionika. Više od 120 građana vježbalo je na treningu s timom Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, a njima su se pridružili prolaznici i gosti Vodica.

Program podupiru TZ Vodice i Grad Vodice, a upravo je gradonačelnik Ante Cukrov ukazao na važnost aktivnosti.

-Sat vremena aktivnosti možda i nije puno, ali mnogo znači našem zdravlju i smanjenju posljedica sjedilačkog načina života. U zadnjih dvije godine shvatili smo koliko nam je zdravlje bitno i koliko je svaka vrsta aktivnosti bitna za imunitet. – rekao je Ante Cukrov

Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP.
Voditelj trenerskog tima Ivan Antunović, a tu su još: Lukrecija Dragić, Anamarija Galeković i Karla Kligla. Program vodi ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.

Rizk Casino Bonus

PIK Vrbovec svim vježbačima u Vodicama darovao je šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, a Rajska rajčice.
Nutribullet za vježbače pripremio je zdravi napitak prema recepturi nutricionistice Karmen Matković, stručne suradnice projekta Aktivna Hrvatska.

Podravka je darovala EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava.
AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma PERSKINDOL proizvode koji uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu.

Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik i Plava Laguna. 

Vaša reakcija na članak
Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 29 Svibanj 2022 00:42
djelomob1.jpg