Svibanj 14, 2022 1254

Navratite do Trga hrvatskih mučenika i zaronite u plavo

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U cilju promocije ronjenja, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti Pogled u plavo ovog vikenda, 14. i 15. svibnja gostuje u Vodicama.


Prepoznatljivi montažni bazen projekta Pogled u plavo smjestio se na vodičkoj rivi kod pošte, a za sve ljubitelje ronjenja i one najmlađe Grad Vodice i Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s Plavom promocijom omogućava besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, uz stručni nadzor i sigurnost instruktora ronjenja.

Za sve zainteresirane posjetitelje, besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 14. svibnja 2022. god. u periodu od 10:00h do 21:00h i 15. svibnja 2022. god. u periodu od 10:00 do 18:00h Trgu hrvatskih mučenika.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji imaju priliku razgledavati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, prikazuje ljepote hrvatskog podmorja te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Rizk Casino Bonus

Vaša reakcija na članak
Poslijednja izmjena dana Subota, 14 Svibanj 2022 15:52
djelomob1.jpg