Srpanj 16, 2021 1265

11 000 turista odmara se trenutno u našem mjestu

U Vodicama ovaj tjedan nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze koronavirusom, gostima sigurnost najvažnija

U Vodicama ovaj tjedan nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze koronavirusom, gostima sigurnost najvažnija arhiva
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Vijest da je Hrvatska postala narančasta na epidemiološkoj karti Europe, zabrinula je ugostitelje i druge turističke djelatnike kojima egzistencia ovisi o turizmu, a svi se bojimo prošlogodišnjeg scenarija kad se sezona prekinula već polovinom kolovoza.

U Vodicama imamo dobru epidemiološku sliku, a više od 90% gostiju ima Covid putovnice odnosno cijepljeni su ili su perbolili koronu.

Kako doznajemo iz ureda TZ Vodice od 01. lipnja Vodice je posjetilo 34 tisuće gostiju, a od toga broja njih 600 je zatražilo testiranje radi prelaska granice, što znači da preko 90 % gostiju koji su došli u Vodice ili su cijepljeni ili su prebolili koronu.

Osim ovog gosti koji dolaze u Vodice očekuju da smo sigurna destinacija, da su turistički i ugostiteljski djelatnici cijepljeni i da poštuju potrebne mjere

-    Pozivamo sve koji do sada nisu da se uključe u program Stay safe in Croatia koji gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i drugih dionika koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.  – rekla nam je Anita Franin Pečarica dir. Ureda TZ Vodice

djelomob1.jpg