Desto desk
13 Tra 2021 Pixanay
  994

Evo kako do jednokratne novčane pomoći povodom blagdana Uskrsa za 2021. godinu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Poslijednja izmjena dana Utorak, 13 Travanj 2021 20:20

Gradsko vijeće Grada Vodica donijelo je na 27. sjednici od 12. travnja 2021. godine Odluku o isplati jednokratne novčane pomoći povodom blagdana Uskrsa za 2021. godinu.Pravo na isplatu Uskrsnice u iznosu od 1.000,00 kuna imaju samac ili kućanstvo čiji ukupan prihod u prethodnoj kalendarskoj godini, iskazan po članu kućanstva mjesečno nije veći od 1.800,00 kuna, pod uvjetom da samac, odnosno svi članovi kućanstva imaju prebivalište na području Grada Vodica.
Kućanstvom se u smislu ove Odluke smatraju sve osobe bez obzira na srodstvo, koje zajedno stanuju na istoj adresi prebivališta u stambenom prostoru, zajedno privređuju i troše ostvarene prihode te zajedno koriste pokretnine i nekretnine za podmirenje osnovnih životnih potreba. Samcem se u smislu ove Odluke smatra osoba koja živi sama.

Kako bi ostvarili pravo na dodjelu prigodne jednokratne novčane pomoći, podnositelji zahtjeva koji ispunjavaju uvjete za isplatu dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju:

 • dokaz o prebivalištu (preslika osobne iskaznice ili potvrda MUP-a) za podnositelja i sve članove kućanstva,
 • potvrdu o visini dohotka i primitaka s Porezne uprave za sve članove kućanstva ili presliku Rješenja o pravu na zajamčenu minimalnu naknadu izdanu od Centra za socijalnu skrb i presliku odreska posljednje primljene zajamčene minimalne naknade

Obrazac zahtjeva moguće je preuzeti u elektronskom obliku ovdje ili osobno na porti gradske uprave Grada Vodica, Ive Čače 8, 22 211 Vodice.
Zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu Uskrsnice podnosi se u elektroničkom obliku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Grad Vodice, Ive Čače 8, 22 211 Vodice od sutra, 14. travnja 2021. godine zaključno do 30. travnja 2021. godine.
Za sve detaljne informacije i pomoć možete kontaktirati na kontakt broj: 022/444-900 ili 099 218 1055.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Information
  Podijeli

  Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

  Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close