Desto desk
12 Tra 2021 Pixabay/Ilustracija
    2185

Uskrsnica svima, a ne samo njima!

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Travanj 2021 17:33

Danas je na sjednici Gradskog vijeća Grada Vodica donesena Odluka o isplati tzv. Uskrsnice u iznosu od 1.000,00 kn. Pravo  na isplatu imaju svi samci odnosno kućanstva čiji ukupan prihod u protekloj kalendarskoj godini, iskazan po članu kućanstva nije veći od 1.800,00kn, pod uvjetom da samac, odnosno svi članovi kućanstva imaju prebivalište na području Grada Vodica. 

Jedan od uvjeta je da se zahtjev zajedno sa svom dokumentacijom preda najkasnije do kraja mjeseca. Budući da se radi o većinom starijoj populaciji kojoj nije jednostavno skupiti svu dokumentaciju u tako kratkom roku danas smo predložili i dali

Amandman da se rok za prijave  produži do kraja svibnja kako bi svi koji imaju pravo stigli na vrijeme predati zahtjeve te dobili naknadu koja im ovom Odlukom pripada. Nažalost vladajuća većina je odbila ovaj prijedlog, te se bojimo da će samo oni bliski vlasti biti obaviješteni o proceduri i stići na vrijeme predati zahtjev te ostvariti pravo na propisanu naknadu. Stoga pozivamo sve građane Grada Vodica da nam se jave ako im treba pomoć oko prikupljanja dokumentacije i ispunjavanja zahtjeva, kako bi ostvarili svoje pravo na isplatu Uskrsnice. Također ako poznajete nekoga tko ispunjava navedene uvijete molimo Vas da ga obavijestite, kako bi svi kojima je potrebna pomoć tu  pomoć uistinu i ostvarili.

Detaljne informacije možete dobiti u tajništvu SDP-a Vodice, mob: 099/8312637 – Verica Mlinarić, 095/8281374 Marko Udovičić ili osobno  na adresi Trg hrvatskih mučenika 2 (kod HZZ Vodice) 9:00-13:00 sati ali radi epidemioloških mjera molimo unaprijed  najaviti vrijeme dolazaka.

Od dokumentacije potrebno je priložiti:
− dokaz o prebivalištu (preslika osobne iskaznice ili potvrda MUP-a), 
− potvrdu o visini dohotka i primitaka Porezne uprave za sve članove kućanstva ili presliku Rješenja o pravu na zajamčenu minimalnu naknadu izdanu od Centra za socijalnu skrb i presliku odreska posljednje primljene zajamčene minimalne naknade,
 − broj tekućeg računa na koji će se izvršiti uplata.

Za sve ostalo stojimo Vam na raspolaganju!

Objavu sponzorira SDP Vodice

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close