Veljača 19, 2021 3417

Odobreno 14 projekata u vrijednosti dva milijuna kuna za promociju ribarstva i pomorske baštine putem Razvojne strategije FLAG-a „Galeb“

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Na natječaj FLAG-a „Galeb“ za Mjeru 1.1.1. „Promocija lokalnog ribarstva, akvakulture, gastronomije i maritimne baštine“ je zaprimljeno 15 projektnih prijava. Putem administrativne kontrole i ocjenjivanja 14 projektnih prijava je pozitivno ocjenjeno te je Upravni odbor FLAG-a „Galeb“ za njih donio Odluke o odabiru, dok je za jednu projektnu prijavu donesena Odluka o odbijanju. Ukupni iznos javne potpore za odobrene projekte iznosi 1.977.242,71kn.

Na natječaj su se prijavili nositelji projekata iz civilnog , javnog i privatnog sektora: pet turističkih zajednica, četiri udruge, općina, dječji vrtić, zadruga, muzej, nacionalni park i jedan ugostitelj.

Putem projektnih prijava nositelji su prijavili brojne manifestacije, edukacije, događaje, sajmove i gastro događanja u cilju promocije lokalnog ribarstva i maritimne baštine ribarstvenog područja FLAG-a „Galeb“- gradovi Vodice i Skradin, općine Tribunj, Murter-Kornati, Pirovac i Tisno.

FLAG „Galeb“ je poslao kompletnu natječajnu dokumentaciju Ministarstvu poljoprivrede, Upravi ribarstva na konačnu provjeru i donošenje Odluka o dodjeli sredstava.

Rizk Casino Bonus

Putem Lokalne razvojne strategije u ribarstvu FLAG-a „Galeb“ kroz dva natječaja su do sada kumulativno odobrena 23 projekta sa ukupnim iznosom javne potpore u vrijednosti 3.660.884,92kn.

POPIS ODOBRENIH PROJEKATA

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 04 Ožujak 2021 20:47
djelomob1.jpg