19 Velj 2021
  1617

Mile Perkov odustao je od kandidature za načelnika Općine Tribunj

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Mile Perkov odustao je od kandidature za načelnika Općine Tribunj. Kako je napisao na svom Facebooku, jučer je primio jednu dugo, skoro i zaboravljenu vijest koja je prevagnula k ljubavi prema glazbi. Njegov status objavljen na Facebooku prenosimo u cijelosti.

‘Dragi prijatelji, zahvalio bih vam se svima za iskazanu podršku prilikom objave kandidature za načelnika općine Tribunj. Smatram da je iznimna čast biti predložen od jedne državotvorne stranke – Hrvatske demokratske zajednice, s kojom je moj otac i moja obitelj, uža i šira, stvarala Lijepu našu Hrvatsku, kako u Domovinskom ratu tako i u mirnodopskim vremenima svojim radom i zalaganjem za zajednicu – s kojom su moji Tribunjci na čelu s Damirom Pilipcem udarili temelje naše općine Tribunj i u svom predanom radu od Tribunja stvorili jednu od najrazvijenijih malih općina ( sjetimo se kako je Tribunj izgledao prije dobivanja općine ) – s kojom će, uvjeren sam i nakon ovih predstojećih izbora, Tribunjci nastaviti tamo gdje su stali prije četiri godine.

U vremenima koja su pred nama znanjem, iskustvom, snagom i povezanošću sa svim državnim razinama znati Tribunj voditi u ozbiljnim vremenima koja nas čekaju sve zajedno u našoj Hrvatskoj.

Čitajući sve vaše poruke, odgovarajući na sve vaše pozive, kako vas dragih Tribunjaca tako i vas moje vjerne publike, ostao sam zatečen koliko je vas iskazalo tugu što ću ostaviti svoju glazbenu karijeru po strani i posvetiti se javnom radu.

Moram priznati da se moja odluka o kandidaturi zbog toga poljuljala. I onda kao grom iz vedra neba, jučer oko 19 sati primim jednu dugo, skoro i zaboravljenu dobru vijest za mene, a i vas vjerna publiko ( o tome u skoroj budućnosti), koja je prevagnila na stranu moje ljubavi prema glazbi i vama, tako da odustajem od kandidature za načelnika općine Tribunj.

Ovim putem se ispričavam svim članovima Hrvatske demokratske zajednice, kao i simpatizerima na ovako nagloj odluci ali zbog odgovornosti prema rokovima nemam pravo odugovlačiti sa odlukom i obavijesti. Uvjeren sam da će Hrvatska demokratska zajednica predložiti još boljeg kandidata od mene, a ja nastavljam još jače tamo gdje sam stao.’

djelomob1.jpg

Najnovije
 • „Gužva“ na vodičkoj rivi danas je podsjećala na neka ranija vremena
  Information
  Podijeli
  Information

  „Gužva“ na vodičkoj rivi danas je podsjećala na neka ranija vremena

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close