Veljača 08, 2021 4994

Otvorio je hotel Olympia Sky, a pripremljeni su i paketi za lokalno stanovništvo: 'Prodaja je krenula odlično, a do Valentinova očekujemo pun hotel'

Ocjeni sadržaj
(8 glasova)

Nakon nešto više od tri mjeseca hotel Olympia Sky jučer je otvorio svoja vrata. Uz grupu mladih vaterpolista stiže i znatan broj prvih gostiju. Veći broj očekuje se već za vikend za koji do sada imaju preko 250 rezervacija, a na samo Valentinovo pripremili su paket s večerom i dnevni boravkom za lokalno stanovništvo.

-    Prodaja je krenula odlično, a do Valentinovo-vikenda očekujemo da ćemo biti puni. Pripremili smo bogat program, od korištenja wellness usluga – unutarnjeg bazena, masaža i spa zone do svečane večere, odnosno a la carte restorana sa svirkom uživo. U istom paketu gostima nudimo ulaznice za nacionalni park Krka, priča nam Darko Bastić, direktor hotela Olympia & Olympia Sky.

Na samo Valentinovo navečer nude paket za domaću publiku za 499 kuna u koji je uključena soba za dnevni boravak u hotelu Olympia Sky, svečana večera s glazbom uživo, korištenje unutarnjeg bazena te popust od 20 % na usluge beauty tretmana i masaža.

-    Pozivam lokalno stanovništvo da pročitaju ponudu na našim stranicama i da se odazovu. Sličan paket spremamo i za Dan žena, a isto tako tijekom tjedna imamo i paket dnevnog boravka uz dodatni popust u restoranu. Osvježili smo kartu, uvrstili nova jela te vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe.

Također, otvoren je i wellness pa gosti mogu koristiti usluge kozmetičkih tretmana, masaže, spa zonu, jacuzzi, saunu… Popuštanjem mjera očekuju da će uskoro moći otvoriti i teretanu.

-    Sudeći po rezervacijama koje se i za naredne vikende nastavljaju u istom tonu, vjerujemo da će hotel iz vikenda u vikend biti pun. Nemamo namjeru značajno snižavati cijene koje će biti slične onima iz 2019., ali krećemo s popustima i nadopunjavanjem usluge s popratnim sadržajima. 

Period u kojem nisu mogli raditi iskoristili su za radove u oba hotela. U hotelu Olympia trenutno rade na novom sustavu klimatizacije, sve će sobe dobiti nove klime te šire vanjsku terasu za stotinjak sjedećih mjesta.

-    Tijekom cijele pandemije zadržali smo sve zaposlenike, njih 108 koji su pod mjerama. Uz potporu države koja daje po četiri tisuće kuna, zadržali smo plaće koje smo imali od prije. Bez obzira na to što nema kongresa, vjenčanja ili nekih većih grupa i dalje smo optimisti. 

Vjeruju da će uskoro krenuti zapošljavati sezonsku radnu snagu za mjesta na kojima je to potrebno. No, sve ovisi o sezoni i epidemiološkoj situaciji.

-    Na tržištu je dovoljno radne snage, ljudi ne rade već godinu dana te sigurno neće biti potrebe uvoziti radnike. Iako smo lanjsku špicu sezone odradili s puno manje zaposlenih nego prije dvije godine, odradili smo je kvalitetno i gosti su bili zadovoljni.

To se vidi i na ocjenama koje su rasle na vodećoj svjetskoj agenciji u online rezervacijama smještaja – Booking.com te koje se dižu iz godinu u godinu.

-    Stalo nam je do svake recenzije, pa i onih negativne koje su zapravo dobronamjerne. Pomno ih analiziramo jer nam pomažu da ispravimo eventualne greške. Na Olympiji Sky sada smo na 8.8, a cilj nam je iz godine u godinu podizati kvalitetu naših usluga za oba hotela te se nadamo da ćemo uskoro prijeći i ocjenu 9, kazao je direktor Bastić.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 08 Veljača 2021 21:14
djelomob1.jpg