02 Pro 2019
    2866

Održana sjednica Skupštine TZ Vodice: Usvojen Program rada i Financijski plan za 2020., prezentiran je i IQM projekt

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
0
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 14:43

Danas je u Gradskoj vijećnici održana Godišnja sjednica Skupštine Turističke zajednice Vodica koju je vodila predsjednica Turističke zajednice i gradonačelnica Nelka Tomić, dr. med i dir. ureda TZ Vodice Anita Franin Pečarica
Na skupštini je potvrđen rebalans za 2019., donesena Odluka o Programu rada i Financijskom planu za 2020.g. te usvojeno je Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru za prvo polugodište 2019., a verificirana su i dva nova člana skupštine TZ grada Vodica

-    Posebna pažnja je posvećena na unapređenje boravka naših turista, a osim naših uobičajenih zadaća oko sufinanciranja uređenja mjesta unapređen je dio koji se odnosi na kulturno zabavne manifestacije. Tako će se neke manifestacije kao što su Street festival, Đardin je In i Vodička fešta dodatno obogatiti novim sadržajima. Naglasak je stavljen i na IQM projekt koji ulazi u svoju treću godina provedbe, a nastavit će se i s radionicama za iznajmljivače. – rekla je dir. Ureda TZ Vodice Anita Franin Pečarica

Pored biciklističkih i pješačkih staza radit će se i posebni putevi s vidikovcima

-    Radi se o tri vidikovca, Okit, Mrdakovica i brdo na otoku Prviću za koje bi smo u prvom djelu napravili elaborat izrade te bi se u konačnici povezali s ostalim stazama – kaže Franin Pečarica. 

Također, prema novom zakonu turističke zajednice na čijem se području ostvari više od 1 milijun noćenja imaju pravo na samostalni operativni marketing tako će se i dalje raditi na online marketingu zajedno s hotelijerima i zainteresiranim turističkim agencijama

-    Radit će se reprint brošura i prospekata, ulagat će se u turističku signalizaciju, a sudjelovat će se i na turističkim sajmovima, davat će se potpore projektima i manifestacijama, a TZ nastavlja poticati razvoj novih proizvoda, posebno onih koji utječu na produženje turističke sezone i podizanje kvalitete usluga i proizvoda. Kako je rađen Plan za Vodice tako je istovremeno rađen i za društva Srima i Privić, zadnji ovakav jer se po novom zakonu u manjim mjestima ukidaju, a u njima će biti Turistički informativni centri – naglašava Franin Pečarica

Pored pozitivnog izvješća Nadzornog odbora, predsjednica Blanša Mićin citirala je trećeg člana odbora, inače člana županijske skupštine koji je pohvalio transparentna i detaljnija izvješća TZ Vodice, a posebno je pozdravio dio koji se odnosi na financijski višak koji se prenosi u sljedeću godinu s čime se osigurava poslovanje u prvom dijelu godine, kada inače nema prihoda, dok s ostalim Turističkim društvima u županiji to nije slučaj, već se kratkoročno zadužuju kako bi si osigurali neometan rad.

Na kraju skupštine Đurđica Šimičić prezentirala je projekt IQM. Do danas je Đurđica Šimičić ovaj projekt pokrenula i na drugim dijelovima Lijepe naše. Cilj ovog projekta je sustavno poticanje i provođenje upravljanja kvalitetom u destinaciji. 

Ove godine prikupljali su podatke o kvaliteti destinacije posebnim softverom koji posebnim sistemom preko 150 stranica izračunava ukupnu ocjenu određenog objekta.

-    Potrebno je unaprijediti dizajn interijera, dizajn welcome tabli, reklamne suncobrane, dizajn jelovnika, i jela, odluku o urbanoj opremi, mjerljivost kvalitete, povećati broj recenzija, promociju svog objekta i destinacije te odgovarati/ zahvaliti gostima na recenzijama i komentarima, sumirala je Šimičić.

Inače, do sada su u projekt uključena 93 objekta, a mjerili su se kvaliteta i zadovoljstvo gostiju na plažama, parkiralištima, hotelima, wellnessima, kampovima, privatnom smještaju, ugostiteljskim objektima, agencijama, suvenirnicama.

Što se tiče čistoće, ona je ocjenjena s 83 od 100, a za 57 objekta, koji nisu ugostiteljski na osnovi recenzija, User Generated Content iznosi 89 posto.

Kad je riječ o ugostiteljskim objektima, mjereno je njih 39, a ukupno su dobili ocjenu kvalitete 90 od mogućih 100. 

U Vodicama je općenito na osnovi recenzija gostiju najbolje ocijenjena usluga, lokacija i atmosfera, a izazov je svakako unaprijediti odnos cijene i kvalitete. – zaključila je Šimičić.
 

djelomid1.jpg


tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close