previous arrow
next arrow
Slider

12 Pro 2018

Plesna udruga Bollywood Vodice sudjelovala na I. Adventu u Vukovaru

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 12 Prosinac 2018 11:46

Na poziv koordinacijskog odbora „Grad Vukovar – prijatelj djece“ upućen svim gradovima i općinama – prijatelji djece da se uključe u projekt i omoguće aktivno sudjelovanje djece iz njihovog grada sudjelujući u glazbenom, plesnom, folklornom programu ili predstavama za djecu, kreativnim radionicama, pa tako i koordinacijskom odboru „Grad Vodice – prijatelj djece“

Plesna udruga Bollywood Vodice posjetila je za vikend Vukovar i sudjelovala na I. Adventu u Vukovaru, manifestaciji pod nazivom „Svi zajedno za radost Božića“.

Manifestacija je u organizaciji Turističke zajednice grada Vukovara, Grada Vukovara i tvrtke Organizatori bez granica i održava se svaki dan od 01.-24. prosinca 2018. godine na Trgu Republike Hrvatske. Božićni sajam i pregršt prigodnih programa za djecu i odrasle održavaju se u grijanom šatoru, dok ugostitelji svoje prigodne delicije nude u šatoru i u sajamskim kućicama oko klizališta.

Specifičnost ovog programa je i u tome sto će upravo djeca, kroz glazbu i ples poticati zajedništvo, kreativnost i solidarnost za druge.

Osnovni cilj ove akcije je Vukovarcima adventsko vrijeme ispuniti nadom, mirom i u radosti i veselju - SVI ZAJEDNO pružiti ljubav. Tijekom 24 dana, u Vukovaru će se okupiti djeca iz svih dijelova Hrvatske, koja će se kroz glazbu, ples, glumu i kreativne radionice družiti s Vukovarcima i sklapati nova prijateljstva.

Tijekom 4 adventske nedjelje , kada će se i paliti svijeće na Adventskom vijencu, bit će predstavljena i hrvatske nematerijalna baština nastupom KUD-ova iz Vukovara, ali i drugih dijelova Hrvatske.

U organizaciji koordinacijskog odbora „Grad Vodice – prijatelj djece“ te pomoći Grada Vodica, Gradskog poduzeća d.o.o i Plesnoj udruzi Bollywood Vodice pomogli smo u realizaciji ovog projekta. Cure iz Plesne udruge Bollywood Vodice su u subotu 09. prosinca u večernjim satima Vukovarcima otplesale 20ak točaka i održale „happy time“ gdje su potakle mnogobrojnu publiku da zapleše s njima.
U ime koordinacijskog odbora „Grad Vodice – prijatelj djece“ zahvaljujemo još jednom koordinacijskom odboru „Grad Vukovar – prijatelj djece“, Turističkoj zajednici grada Vukovara, Gradu Vukovara i tvrtki Organizatori bez granica na pozivu za sudjelovanje, te Gradu Vodice, Gradskom poduzeću d.o.o i Plesnoj udruzi Bollywood Vodice što su u našoj organizaciji omogućili realizaciju ovog projekta. - poručili su iz koordinacijskog odbora „Grad Vodice – prijatelj djece“

 

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close