Rujan 07, 2016 6380

Druženje s Vodičanima

Andrej Plenković: Ovom smo listom napravili pun pogodak te sam pun optimizma!

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković sa suradnicima i kandidatima za parlamentarne izbore u sklopu predizborne kampanje danas je posjetio Vodice! Prvi put da naša županija ima kandidata na čelu IX. Izborne jedinice, a riječ je o vodičkoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev.

 

- Drago mi je da smo uoči kraja izborne kampanje danas ovdje u Vodicama s vašom gradonačelnicom, nositeljicom naše liste na čemu joj čestitam njoj, kao i kolegama Dujiću, Buriću te Zekanoviću na angažmanu proteklih dana i tjedana. Mislim da su vrlo dobro predstavili program Hrvatske demokratske zajednice. – kazao je prvi čovjek HDZ-a, Andrej Plenković.


Plenković smatra i da su kandidati ove izborne jedinice ove godine u više nego dobroj poziciji da osvoje veći broj mandata spram prethodnih izbora.

 


- Moja ambicija je da IX. Izborna jedinica HDZ-u donese devet mandata jer je ona jedan od naših najjačih uporišta u zemlji. Ovom smo listom napravili pun pogodak te sam pun optimizma!

plenki18.jpg


Taj se optimizam temelji osim na anketama i na utisku posjeta proteklih tjedana: od Šibenika, Zadra, Drniša, Knina, Jasenica, Visovca, Skradina do Otočca i Gospića.


- Ovo je vjerojatno izborna jedinica gdje sam proveo najviše vremena. Vjerujem da je naš program ovdje prepoznat i da ovi ljudi ovdje, za HDZ s ovakvim smjerom koji je usmjeren na budućnost, nova radna mjesta, gospodarstvo, demokratsku obnovu i društvenu pravednost se lako i dobro identificiraju. – zaključio je Plenković.


Njegov su posjet brojni Vodičani iskoristili za upoznavanje, opuštenu kratku ćakulu te fotografiranje.
Večeras će se održati i skup za cijelu Dalmaciju u Splitu, također i s kolegama X. izborne jedinice, njenim nositeljem generalom Krstičevićem gdje se očekuje, kako je kazao Plenković, prava pobjednička atmosfera i uvertira u uspjeh 11-og rujna.

Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Rujan 2016 09:03
djelomob1.jpg