Studeni 22, 2021 2011

Kićenje je u tijeku pa neki od ukrasa nisu još postavljeni

Vodice krenule s božićnim ukrašavanjem, ove godine bit će ukrašene ulice koje do sada nisu bile

Arhiva Infovodice.com Arhiva Infovodice.com
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Grad Vodice je ove godine osigurao 156.930 kn +  PDV za božićno novogodišnje ukrašavanje od kojih sredstava će se nabaviti novi ukrasi te izvršiti  popravak i održavanje postojećih te obaviti kićenje, demontaža ukrasa, postavljanje i demontaža božićnih jelki u Vodicama i svim naseljima. 

-    Ove godine smo postavili nove dekoracijske elemente koji se montiraju na rasvjetne stupove u ulici Ante Poljička, Prve Primorske Čete, Stablinac, Stablinac IV te smo novim ukrasima pokrili ulaze u grad iz smjera Zadra, Šibenika i Okita. Također ove godine će biti ukrašene ulice Blata, Stablinac, Stablinac IV i Zatonska koje do sada nisu bile ukrašene, rekao nam je Ivan Meštrov, viši stručni suradnik za GIS, promet i ostale komunalne poslove.

Postavit će se dodatni elementi svjetlosne dekoracije za stabla u parku na poljani i na tržnici (vertikalni i horizontalni), a kao i svake godine bit će okićena sva naselja. 

-    S obzirom da je kićenje u tijeku neki od ukrasa nisu još postavljeni, ali nadam se da će biti do kraja tjedna, naglasio je Meštrov.

 

Vaša reakcija na članak
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Studeni 2021 15:17
djelomob1.jpg