06 Kol 2019
  7706

Uputili priopćenje koaliciji HDZ-HSS

Vodički SDP poručuje: Umjesto da napadate i varate birače, uhvatite se posla

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Kolovoz 2019 16:11
Na prošlotjedno priopćenje kluba vijećnika HDZ-HSS u kojem su izrazili nezadovoljstvo oporbom – Listom našeg mista na sjednici Gradskog vijeća, nadovezali su se i iz vodičkog SDP-a. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


Nastavno na sramotno priopćenje kluba vijećnika HDZ-HSS u kojem napadate oporbu da „ima kritiku svoga grada“ kao jedinu referencu, te ističete da Vodice kao grad imaju svoje probleme, kao i svaki grad i da to dobro znate i činite sve da se problemi riješe.

Želimo Vas podsjetiti da za vrijeme Vašeg mandata grad Vodice nije povukao niti lipu EU sredstava u kojima je Grad nositelj projekta, te da od prikupljenog proračunskog novca izdvaja daleko najamanje za razvojne projekte od svih priobalnih gradova i Općina u županiji.
Dakle, ne radite niti znate raditi ništa osim manipulirati, te napadati i prozivati one koji Vas samo žele natjerati da radite svoj posao i riješite probleme koji su se nagomilali za cijelo ovo vrijeme upravljanja Vodicama od strane HDZ-a i satelita.

Koji ste infrastrukturni projekt završili za cijelo ovo vrijeme kojim vladate Vodicama? Što je sa odvodnjom, što je sa školskom dvoranom, što je sa vodičkim turizmom?
Od grada cvijeća postali smo sinonim za ono najlošije što se turizmu može dogoditi jer ste upravo Vi svojim odlukama cijelo ovo vrijeme podržavali bjesomučnu apartmanizaciju koja je rezultirala najblaže rečeno kaosom u prostoru. Grad nam se svakom kišom pretvara u jezero kojim se širi nesnošljivi miris fekalija, prostor pored škole nagrdili ste šatorom, tvorci ste genijalnog rotora na ulazu u Vodice.

Također da vas podsjetimo SDP-ova vlada vam je odigurala novac za izgradnju odvodnje koju niste u stanju odradititi, kao i za obilaznicu koju ste projektirali u interesu izvođača, a ne po pravilima struke.

Nažalost zbog poslovnih obveza nismo prisustvovali na posljednjoj sjednici gradskog vijeća, ali, iako ste gradsko vijeće pretvorili u cirkus, nastojat ćemo i dalje biti konstruktivni u njemu.

I zato gospodo iz „A je to koalicije!“ uhvatite se posla i rješavanja ovih problema koje ste Vi za svog vladanja Vodicama kreirali umjesto da napadate sve one koje žele dobro svom gradu.

Unaprijed zahvalni!
GO SDP Vodice
djelomob1.jpg

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close