Sponzorirano

Nadolazeći događaji

U organizaciji Liste našeg mista: Održan Okrugli stol povodom V. sjednice Gradskog vijeća

819 puta

Nastavljajući dosadašnju praksu Lista našeg mista organizirala je i održala danas u konobi Dalmata Okrugli stol povodom sutrašnje sjednice Gradskog vijeća. Pored članova Liste, na okruglom stolu sudjelovali su i zainteresirani mještani koji su izložili svoje probleme i primjedbe, a vijećnici Liste našeg mista na iste će tražiti odgovore od nadležnih mjerodavnih službi u sklopu sjednice Gradskog vijeća.

Na samom početku, voditelji Okruglog stola osvrnuli su se na nedavno održano Javno izlaganje o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana te zadržali svoj stav koji su iznijeli na raspravi, a to je da se ne ide u daljnje Izmjene i dopune prostornih planova sve dok se u našem gradu ne napravi dugoočekivana kanalizacija.

Govoreći o točkama Dnevnog reda nadolazeće V sjednice Gradskog vijeća, vijećnici LNM predlažu čak 27 amandmana, što je prema njihovim riječima, najviše što ga je ijedna politička opcija u Vodicama priložila. Više o amandmanima, saznat će se sutra na sjednici Gradskog vijeća.

Iz Liste našeg mista i dalje pozivaju građane da im iznesu svoje prijedloge i probleme bilo putem ovakvih Okruglih stolova ili putem drugih vidova komunikacije.


ATT desktop 1150x200 animated

BumbaNG
tehnoadeo2017
 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Infovodice. Infovodice zadržava pravo obrisati neprimjeren komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Infovodice nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)


LITRETAVANJE PO VODICAMA

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30