Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Nacionalni susret nezavisnih gradonačelnika, načelnika i predstavnika nezavisnih inicijativa čiji su kandidati ostvarili druga mjesta ili su im liste postigle visoke postotke za vijeća u svojim gradovima/općinama, održan je u Križevcima 6.travnja.

Nastavljajući dosadašnju praksu Lista našeg mista organizirala je i održala danas u konobi Dalmata Okrugli stol povodom sutrašnje sjednice Gradskog vijeća. Pored članova Liste, na okruglom stolu sudjelovali su i zainteresirani mještani koji su izložili svoje probleme i primjedbe, a vijećnici Liste našeg mista na iste će tražiti odgovore od nadležnih mjerodavnih službi u sklopu sjednice Gradskog vijeća.

Lista našeg mista poziva Vas na 4. Okrugli stol koji će se održati u utorak 13. veljače 2018. s početkom u 20 sati u Konobi Vodice Dalmata, a povodom sjednice Gradskog vijeća.

Nakon što su u kolovozu održali prvi Okrugli stol, Lista našeg mista iz Vodica ponovno je pozvala sugrađane na takav skup uoči sjednice Gradskog vijeća koja se održava u utorak.

Lista našega mista poziva Vas na 2.Okrugli stol koji će se održati u ponedjeljak 30. listopada s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici, a povodom sjednice Gradskog vijeća.

Na prvom Okruglom stolu Liste našeg mista koji se održao jučer u Maloj gradskoj vijećnici odazvali su se brojni građani iz gotovo svih dijelova naselja Vodice, a ovim putem LNM im se zahvaljuje na vrlo konstruktivnom dijalogu.

Temeljem obećanja iz predizborne kampanje pozivamo građane koji imaju primjedbe bilo koje problematike, a željeli bi da se o njima raspravlja na gradskom Vijeću da dođu na okrugli stol dana 09. 08. 2017 godine u malu gradsku Vijećnicu, u 20.00 sati.

Vijećnici Liste Našeg Mista protokolirali su i uputili jutros apel-dopis Gradonačelnici Vodica u ime nezadovoljnih građana. Apeliraju na hitno djelovanje po problemima, a kako navode u svom priopćenju većina njih proizašla je i zbog inertnosti službi koje gradonačelnica nadzire.

Priopćenje Liste našeg mista donosimo u cijelosti ispod

U priopćenju Liste našeg mista povodom konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća koje je objavljeno na portalu Infovodice u četvrtak 22. lipnja navodi se kako Lista našeg mista iz kuloara doznaje da će HDZ podržati Marina Mikšića za predsjednika Gradskog Vijeća.

- Ako se takav scenarij zaista desi, po ko zna koji put ćemo biti svjedoci političke trgovine malih stranaka i ostavljanja na životu velikih, iako je većina građana glasala za promjene. - navodi se u priopćenju Liste našeg mista.

Kako do izbora Marina Mikšića za predsjednika Gradskog vijeća danas nije došlo, a konstituirajuća sjednica se prekinula, za komentar smo upitali Marina Mikšića

Stranica 1 od 3
  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30