Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Petar Grgurev

Petar Grgurev

Danas u 09:03 djelatnici JVP Vodice i Hitna medicinska služba dobili su da gori plastični brod dužine 8m sa stalnim vezom u moru u marini Tribunj. Jedna je ozlijeđena osoba koju su zbrinuli djelatnici marine do dolaska hitne, a isti djelatnici su započeli gašenje, odmakli susjedne brodove i postavili zaštitnu plutajuću branu do dolaska vatrogasaca.

Mreža mladih Hrvatske, Udruga gradova i Udruga općina u Vodicama danas organizira besplatni seminar 'Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici" na kojem sudjeluju 50-ak predstavnika Savjeta mladih s područja 4 dalmatinske županije Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Posljednji dan boravka u Šibensko-kninskoj županiji predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović započela je susretom s obiteljima stradalih vatrogasaca na otoku Kornatu te je nazočila potpisivanju Ugovora o dodjeli na korištenje dijela bivše vojne nekretnine Minerska Šibensko-kninskoj županiji.

Nakon uspješno završenog teorijskog djela programa osposobljavanja za poslove pčelara, polaznici Učilišta Izvor znanja iz Vodica krenuli su na praktični dio nastave kod poznatog vodičkog pčelara Ante Bulata.

Nakon pet godina danas je održana tematska sjednica posvećena turizmu. Sjednica je započela aktualnim satom i pitanjima vijećnika. Kako je sjednica bila tematska, pitanja su se odnosila na tu problematiku

Danas je održana tematska sjednica Gradskog vijeća posvećena turizmu u Vodicama. Iako je trajala četiri sata, svi su složni kako je bila učinkovita i potrebna te da bi ovakvih sjednica trebalo biti više tijekom godine jer jedino se kvalitetnom raspravom i dijalogom može ići naprijed.

O broju sudionika današnje rekreativne biciklijade diskutabilno je pisati, a i nemamo računalni softver koji bi ih sve pobrojao, međutim prema našoj skromnoj procjeni više od 150 biciklista iz Vodica, Šibenika i okolnih mjesta bicikliralo je od centra Vodica do Rimske cisterne u podnožju brda Velika Mrdakovica, a tamo ih je dočekala muzika, specijaliteti s grilla i rashlađeno piće....ku ćeš bolje

Punjenje vina u boce za svakog vinara predstavlja završnu fazu, odnosno završetak svih radova s vinom. U Vinariji BIRIN, mladog vlasnika Nikole Birina zato je danas bili živo i radno. Pomoću pokretne punionice vina napunjeno je preko osam tisuća butelja kvalitetnog vina berba 2017, a u punjenju su osim Nikole bili uključeni gotovi svi Birinovi, otac Grgo, supruga Marija, sestre Katarina, Marijana, Iva i Zrinka, njihovi muževi i obiteljski prijatelji

Jučer je u prostorijama Grada održana redovna skupština Gradskog odbora prve braniteljske udruge na području Grada Vodica UHDDR Vodice koja djeluje od 1995. godine.

Prije tri tjedna započeli su radovi na korekciji obalne linije kod Autobusnog kolodvora kako bi se izgradio novi koridor za odvod oborinskih voda koji se ulijeva u akvatorij ACI Marine.

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30