Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Infovodice

Infovodice

Sunce i temperature koje se kreću do 22 stupnja bile su povod za šetnju i uživanje u vodičkim kafićima velikom broju naših mještana. Za sunčanje se našlo „kandidata", međutim more sa svojih 17 stupnjeva još nije privuklo kupaće. Slično vrijeme nas očekuje i narednih dana, a do tada pogledajte našu uobičajenu nedjeljnu fotogaleriju

Gradska knjižnica Vodice zajedno sa Biciklističkim klubom „Orlovim krugom" i „Karikom – bike toursom" organizirali su danas popodne biciklijadu „MALA BRNISTRA" koja je startala ispred Gradske knjižnice Vodice, a sve s ciljem informiranja, educiranja i prije svega osvješćivanja javnosti o problemima i potrebama djece s teškoćama čitanja i disleksijom te upozoriti na važnost pravilnog razvoja govora za djetetov život te ulogu koju redovito čitanje od najranije dobi ima u razvoju govorno-jezičnih sposobnosti.

Tijekom cijelog današnjeg dana (do 19 sati) Suzuki vozila izložena su na Trgu hrvatskih mučenika (ispred pošte)

Nepoznati počinitelj, po treći puta se ovo događa - prethodna dva su bila 2010. i 2016. godine, samo njemu znanom „ingenioznom umjetnošću", pomoću grafita ispisanom na zidu crkvice sv. Križa na starom groblju u Vodicama, oštetio je najstariji i najvrjedniji sakralni i kulturni spomenik grada Vodica, koji je i zaštićen kao kulturno dobro RH.

Zadnjeg dana posjeta Šibensko kninskoj županiji, Predsjednica Republike Hrvatske posjetila je Općinu Tribunj i Ribarsku Zadrugu Adria.

Predsjednica saborskog Odbora za regionalni razvoj i fondove Europske unije Branka Juričev-Martinčev organizirala je u Hrvatskome saboru tematsku sjednicu na temu ''Prevladavanje razvojnih ograničenja brdsko-planinskih područja i ravnomjerni razvoj Republike Hrvatske''.

Pod utjecajem anticklone našla se gotovo čitava Europa pa je stabilno i pretežno vedro vrijeme mnogim krajevima vrijeme jučer donijelo gotovo ljetne temperature zraka.

Članovi karate kluba''Okit'' iz Vodica postigli su veliki uspjeh osvajanjem 2 medalje na Prvenstvu Hrvatske za mlađe učenike, učenike i mlađe kadete koje je održano proteklog vikenda u Zagrebu.

Anđela Fržop je oko sebe okupila ekipu Dobri Will Hunting (Tino, Dado i Filip) i oni u su se sinoć okušali u ulozi domaćina kviza u kojem je sudjelovalo 11 ekipa.

CMC festival svake godine okuplja najveća imena domaće glazbene scene, a među njima, ove će godine nastupiti i poznati kralj zabave Jasmin Stavros koji će se s klapom Godimenti izvesti hit „Pita Cia pita policija"

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30