Sponzorirano

Nadolazeći događaji

Video: Aktualni sat 6. sjednice Gradskog vijeća

799 puta

6. sjednica Gradskog vijeća održala se u srijedu 28. ožujka i imala je 12. točaka Dnevnog reda. Na uvijek zanimljivom aktualcu vijećnici su postavljali pitanja i tražili pojašnjenja na aktualne teme.

U video zapisu pogledajte pitanja i odgovore na pitanja vijećnika

Vijećnika Antu Juričev Grgića (LNM) zanimalo je zašto se dozvoljava kolonizacija gradskih resursa u vidu koncesija i pod koncesija. Vijećnik predlaže da umjesto što se plažni prostor daje u koncesije, da s njime grad upravlja, a prihodovano uloži u druge resurse u Gradu Vodicama (početak video zapisa) te zašto je 6. sjednica sazvana u Velikom tjednu (36 minuta)

Vijećnik Ivica Slavica (MOST) upitao je gradonačelnicu, ima li što protiv da se osnuju odbori Gradskog vijeća (8 minuta) te jeli je moguće da se na Internet stranicama Grada sve promjene u upravnim odjelima objave na web stranici Grada (28 minuta)

Vijećnik Ante Strikoman (LNM) upitao je tko će plaćati ravnatelja i upravno vijeće Centra za posjetitelje u Račicama ako bude izgrađeno (11 minuta)

Vijećnik Šime Bilan (MOST) upitao je jeli je moguće da se stavi markica na Prostorni plan za izgradnju nove škole (13 minuta)

Vijećnika Igora Lozančića zanimalo je kad se planira početak gradnje dječjeg vrtića, a kada sustava odvodnje (15 minuta)

Vijećnik Danijel Lasan Zorobabel (LNM) upitao je zašto je srušen natječaj za nastavak radova na plaži Vruje, o plaćenim, a nerealiziranim projektima Grada Vodica te u ime kluba vijećnika upitao gradonačelnicu mišljenje o Odboru za nadzor investicija (17 minuta)

Pitanje vijećnika Šime Bilana gdje je zapelo s rekonstrukcijom D-8 i zašto građani koji žive uz istu nisu obavješteni o radovima možete pročitati ovdje, a pitanje vijećnice Kristine Mijat kada se očekuje završetak radova na sustavu odvodnje oborinskih voda u užem centru Vodica možete pročitati ovdje


ATT desktop 1150x200 animated

BumbaNG
tehnoadeo2017
 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Infovodice. Infovodice zadržava pravo obrisati neprimjeren komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Infovodice nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.


Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Oznake:


LITRETAVANJE PO VODICAMA

  1. Foto vijesti
  2. Video vijesti

O nama

Informativno oglasni portal Grada Vodica - Gradske, kulturne, sportske vijesti, video i fotografije vezane za Vodice i širu okolicu

E-mail:

Arhiva vijesti

« Travanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30